Fim Önerileri » , » Aile Babası - A Family Man(The Headhunter's Calling)(2016) Neden İzlenmeli?

Aile Babası - A Family Man(The Headhunter's Calling)(2016) Neden İzlenmeli?

Yönetmeni Mark Williams, senaristi Bill Dubuque ve oyuncuları Alison Brie, Gerard Butler ve Willem Dafoe olan Aile Babası - A Family Man(The Headhunter's Calling) filminde; Dane Jensen(Gerard Butler) sadece performans odaklı acımasız bir insan kaynakları firmasında haftada yetmiş saat çalışan bir insan kaynakları uzmanıdır. Yoğun çalışma saatlerinden dolayı ailesine yeterince vakit ayıramadığı için eşiyle sorun yaşamaktadır. Dane, çok fazla çalışmak ile ailesine zaman ayırmak arasındaki dengeyi bulmaya çalışacaktır.
IMDB : 6,5/10
Sinemalar : 8,1/10
Beyazperde : 3,2/5
Rottentomatoes : 3,6/5


Tür : Dram

 
Aile Babası - A Family Man(The Headhunter's Calling) Filmi Fragmanı


Aile Babası - A Family Man(The Headhunter's Calling) (2016) Neden İzlenmeli?
Filmin yönetmeni Hesaplaşma (The Accountant) filminin yapımcısı ile aynı, ayrıca senaristleri de aynı kişidir. Dane, insan kaynakları uzmanı olarak özel bir firmada, gerekirse yalanla,sahte kimliklerle kar elde etmek için haftada yetmiş saat çalışmaktadır. Film, insanların endüstri - aile arasında kalarak sorunlar yaşamasını odağa almaktadır. Amerika'da veya Kanada'da insan kaynakları uzmanları gerçekten böyle mi çalışır bilmiyorum fakat Türkiye'deki durum umarım böyle değildir denilecek bir çalışma koşulları var. Oyunculuk olarak Gerard Butler hakkını veriyor. Ailesi ve işi arasında sıkışan her insanın sıkıntılarını başarılı bir şekilde yansıttıklarını ve sonunda da güzel sonuç bulduklarını düşünüyorum. Film aldığı puanlardan daha fazlasını hak ediyor.  
Not : Aşağıdaki yorum spoiler içerir, filmi henüz izlemediyseniz okumayı burda bırakmanızı tavsiye ederiz.
Dane'in çocuğuyla hastanedeki doktorun konuşma sahnesi ve dileği en çok sevdiğim sahnelerdendir. Ayrıca Dane'in eşiyle olan tartışmalarda, Dane'e her seferinde hak verdim. Dane, ailesi için elinden geleni yapıyor, fakat hiçbir şey için yeterli olmaması gerçek hayatta olduğu gibi sinir bozucu ve bunu da izleyiciye başarılı bir şekilde iletiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız...

 
Copyright © 2015 FİLM ÖNERİLERİ