Fim Önerileri » , , , , » Aşkın Çekimi - Their Finest (2016) Neden İzlenmeli?

Aşkın Çekimi - Their Finest (2016) Neden İzlenmeli?

 Yönetmeni Lone Scherfig ,senaristi Gaby Chiappe ( Lissa Evans'ın Their Finest Hour and a Half kitabından uyarlama) ve oyuncuları Gemma Arterton, Sam Claflin ve Bill Nighy olan Hesaplaşma (The Accountant) filminde;yazar Tom Buckley (Sam Claflin)'nin film senaryosu yazması için,Catrin Cole (Gemma Arterton)'u işe aldırmasıyla senaryo yazımı işine başlar. Tom ve Catrin İkinci Dünya Savaşı sırasında İngilizler'in Dunkirk'te geri çekilmesi olayını, ikiz kız kardeşin askerleri kurtarma olayı çıkış noktasıyla film yapmaya başlarlar. Zamanla devletin Amerikalılar'ı savaşa çekme ve halkın moralini yerine getirme amacıyla filme müdahil olurlar.
IMDB : 6,8/10
Sinemalar : 6,8/10
Beyazperde : 4,5/5
Rottentomatoes : 7,1/10

Tür : Romantik,Dram


Aşkın Çekimi Filmi Fragmanı



Aşkın Çekimi - Their Finest (2016) Neden İzlenmeli?
Dönem savaş filmi fakat içinde çok da aksiyon yok,aksiyon bekleyenler biraz sıkılabilir fakat film gayet başarılı.Tom ve Catrin'in yakınlaşması ,sonuçlanması biraz garip geldi fakat genel olarak başarılı notunu da hak eden bir film. Film nasıl çekilir ve aşamaları nelerdir merak edenler varsa bir zamanların ders niteliğinde gibidir.
Not : Filmde aldatmanın olduğunu anlatmak için hep iş üstünde(sevişirken) yakalanmak mı gerekiyor. Türk filmlerindeki kızın hamile olduğunu anlamak için kusma sahnesi olmak zorunda olduğu gibi.

1 yorum:

Yorumlarınız...

 
Copyright © 2015 FİLM ÖNERİLERİ